X
تبلیغات
رایتل

معلومات عمومی + دانشنامه ویکی پدیا + سایت مرجع

سایت مرجع اطلاعات عمومی ، سایت مرجع مقالات ، سایت مرجع اطلاعات عمومی . معلومات عمومی . اسامی شاهنامه . اسامی ساختمان . اسم دختر شاهنامه ای . اسم دختر ایرانی در شاهنامه . اسامی زنان شاهنامه . اسامی دختر در شاهنامه . اسامی دخترانه شاهنامه . 15,331,201

پنج‌شنبه 24 تیر‌ماه سال 1395 ساعت 04:27 ب.ظ

شناخت و روش‌های پیشگیری در بیماری‌های لثه

گفته‌های پزشکان
شناخت و روش‌های پیشگیری در بیماری‌های لثه
پژوهش و تألیف: دکتر بهرام آیرملو جراح و فوق‌تخصص بیماری‌های لثه ـ پیشگیری و بهداشت / تهیه و تنظیم: رشید بهنام ـ قسمت هفتم

پلاک میکروبی در مراحلی چند تاثیرات ناگواری از فضای دهان و دندان‌ها ایجاد می‌کند.

1 ـ با افزایش عمر و سن پلاک بر مجموعه میکروب‌های ذکر شده، میکروب‌های گرم منفی غیرهوازی به آن افزوده می‌شود.

2 ـ بیمار در دهان خود سوزش احساس می‌کند.

3 ـ در لب به دلیل خشک شدن آن ترک ایجاد شده و گوشه‌های لب زخم می‌شوند.

4 ـ در افرادی که بیماری قند (کنترل نشده) دارند،‌ افزایش پوسیدگی دندان‌ها، نوع پوسیدگی وسیع و گسترده و در ناحیه طوق دندانی، به گونه‌ای است که به پوسیدگی دندان‌های افراد معتاد شباهت دارد این عوامل باعث می‌شود در فردی که دیابت کنترل نشده دارد، بیماری‌های شدید لثه، آسه‌های متعدد در اطراف دندان‌ها، تخریب استخوانی به خصوص از نوع عمودی، تشکیل سریع جرم دندانی (گاه در عرض یک هفته) تشکیل پولیپ‌های لثه‌ای، لقی دندان‌ها و افزایش خونریزی دیده می‌شود.

ـ دهان این افراد بوی استون می‌دهد و البته میکروب‌های گرم منفی خود نیز بوی ترشیدگی خاصی دارند و افزایش قند خون علاوه بر بزاق در مایع مترشحه‌ لثه موجب پدید آمدن محیط مناسب برای میکروب‌های گرم منفی می‌شود.

ـ لقی دندان‌ها به علت تحلیل استخوان نگهدارنده دندان‌ها ایجاد می‌شود

ـ ضخیم شدن عروق لثه‌ای که جزء مویرگ‌های انتهایی هستند و نتیجه میزان عروق گردش در این ناحیه به حداقل می‌رسد و این گردش خون کم به تهویه و تغذیه و دفاع ناحیه را دچار اختلال می‌کند.

ـ این شرایط موقعی پدید می‌آید که دیابت کنترل نشده باشد، یا بهداشت دهان رعایت نشود چون شرایط را برای فعالیت میکرو ارگانیزم‌های دهان مستعد می‌کند.

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک : عدم نمایش ایمیل بعد از درج
وب/وبلاگ :